Fatih Sultan Mehmet Han’ı Vefat Yıl Dönümünde Andık

3 Mayıs 2015

Fatih Sultan Mehmet Han’ın vefatının 534. yıl dönümü nedeniyle, Üniversitemiz öğrencileri ve mensupları cihan padişahının türbesini ziyaret ederek, onu dualarla yâd etti.

Fatih Cami’sinde kılınan sabah namazının ardından başlayan anma programına İslami İlimler Dekanı Prof. Dr. Ahmet Turan Arslan, Genel Sekreter Alim Türkyılmaz, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Kudret Doğan ve Şube Müdürü Levent Akbulut’un yanı sıra Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanı Muhammed Yavuz Gültepe ile birlikte İstanbul Şehir Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Işık Üniversitesi, Esenyurt Üniversitesi, Biruni Üniversitesi, Sabahattin Zaim Üniversitesi, Fatih Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Okan Üniversitesi’nin konsey başkanları ve çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Sabah namazının ardından Fatih Belediyesi tarafından katılımcılara çorba ikramında bulunuldu. Ardından Fatih Sultan Mehmet Han’ın türbesine geçilerek Üniversite öğrencilerimizin okuduğu hatimlerin duası, İslami İlimler Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Turan Arslan tarafından yapıldı.