Yeni Nesil Öğrenci Kulübü İftar Programı

Yeni Nesil Öğrenci Kulübümüz Haliç Yerleşkesi'nde 20 Mart 2024 Çarşamba günü iftar programı düzenledi. Bu etkinlik, öğrencilerin bir araya gelerek manevi değerleri paylaşmalarına ve birlikte olmanın keyfini yaşamalarına olanak tanıdı.

İftar programı, öğrenciler arasında hoş sohbetlerin ve dostlukların pekiştiği bir ortam sunarak, öğrencilerin birbirini daha yakından tanımasını sağladı. Yeni Nesil Öğrenci Kulübü'nün düzenlediği iftar programına, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İbrahim Beşinci de katıldı. Beşinci'nin katılımıyla birlikte öğrenciler, gençlik ve gelecek üzerine konuşmalarını dinleme fırsatı buldu. Konuşmasında, gençlerin potansiyelini ve topluma olan sorumluluklarını vurgularken, gençlerin güçlü bir şekilde yetişmesi ve ülkenin geleceğine yapacakları katkılara değindi.

Yemeğin ardından çay eşliğinde sohbet devam etti. Katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.