Binbirdirek Sarnıcı'nda Bereketli Buluşma

İstanbul’un tarihi ve kültürel miraslarından olan Binbirdirek Sarnıcı, bu kez anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Vakıflar İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programı, üniversitemiz öğrencileri, personeli ve vatandaşları bir araya getirdi. Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün "Paylaştıkça Bereketlenen Sofralar" temasıyla geleneksel hale getirdiği programa, üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Nevzat Şimşek, Vakıflar İstanbul 1. Bölge Müdürü Yavuz Güner ve Üniversitemiz Akademik ve İdari personelinin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Ramazan ayının bereketini ve paylaşmanın önemini vurgulayan bu etkinlik, katılımcılarına unutulmaz bir deneyim yaşattı. Binbirdirek Sarnıcı'nın eşsiz atmosferinde gerçekleşen iftar sofrasında, dostluklar pekişirken güzel anılar da paylaşıldı. İftar öncesi yapılan dua ile başlayan program, birlikte yenilen iftar yemeği ile devam etti.

Katılımcılar, tarihi mekanın büyüleyici atmosferinde bir araya gelerek hoş bir akşam geçirdi. Vakıflar İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen bu özel iftar programı, bir kez daha paylaşmanın ve birlikte olmanın önemini hatırlattı.