Arkadaşlıkla Dolu, Etkinliklerle Renklenen Üniversite Yaşamı

17 -18 Ekim 2023 tarihleri arasında Haliç ve Üsküdar Yerleşkelerinde gerçekleşen Kulüp Tanıtım Günleri ile öğrenciler unutulmaz bir deneyim yaşadı. Bu etkinlik ile öğrencilerin ilgi alanlarına göre katılabilecekleri 40'tan fazla kulübün kampüs hayatındaki renkli dünyasını keşfetmelerine olanak tanıdı.

Edebiyat meraklılarından tarih tutkunlarına, müzik severlerden tiyatro tutkunlarına, mimarlık ilgisi taşıyanlardan mühendisiliğe ilgi duyanlara kadar geniş bir yelpazede etkinlikler düzenleyen kulüpler, bu fırsatla kendilerini tanıttılar ve yeni üyeler kazandılar. Öğrenciler hat, ebru ve çömlek yapım atölyeleri ile hobilerini farketme ve geliştirme şansı buldular. Bunun yanı sıra yeni arkadaşlar edinme ve benzer ilgi alanlarına sahip insanlarla bir araya gelme fırsatı da elde ettiler.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız bu tür etkinliklerle öğrencilerin üniversite yaşamlarını daha da zenginleştirerek sosyal etkileşimlerini artırmaya devam ediyor. Kulüp Tanıtım Günleri, öğrencilere eğlenirken öğrenme ve büyüme fırsatı sunmanın yanı sıra, farklı ilgi alanlarına sahip öğrencilerin bir araya gelip fikir alışverişinde bulunabilecekleri bir ortam sunuyor.