Sinema ve Tiyatro Kulübü “Karmakarışık” oyunuyla sahneye döndü

Sinema ve Tiyatro Kulübü pandemi nedeniyle ara verdiği oyun çalışmalarına iki yıl aradan sonra Karmakarışık oyunuyla döndü. İngiliz oyun yazarı Ray Cooney’in 1990 yılında yazdığı Karmakarışık oyunu bu kez kulüp rejisiyle sahnelendi.

Birlikte tiyatro yapma heyecanını taşıyan bir grup öğrencimizin uzun süre devam eden provaları sonrası 18 Mayıs akşamı Haliç Yerleşkesi’nde perde zamanıydı. Hukuk Fakültesi öğrencimiz Ahmet Rüştü Aydın’ın sahnelediği oyun izleyiciden büyük ilgi gördü.

Oyunun konusu: Richard Phillips adında saygın bir bakan, rakip partinin sekreteriyle küçük bir kaçamak yapmak için bir otel odası tutar. Ancak otel odasında bir cesetle karşılaştıklarında olaylar içinden çıkılmaz ve karmakarışık bir hâl alır.

Oyuncular: Mert Can Yenigün, Ahmet Yusuf Taşci, Saliha Betül Keven, Ahmet Rüştü Aydın, Arif Eryılmaz, Miraç Yılmaz, Bilge Sena Erdağı, Ceren Yıldırım, Ozan Albay, Sinem Narlı.