Arapça Mesleki Uygulama Kulübü - Faiz ve Katılım Bankacılğı

Arapça Mesleki Uygulama Kulübü tarafından 19 Aralık 2019'da  Fatih yerleşkesinde düzenlenen 'Faiz ve Katılım Bankacılığı' adlı konferansta konuşmacılar İslami İlimler fakültemizin Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Efe ve Türkiye Finans Şube Müdürü Bilal Sağır idi.

Kuran tilaveti ile başlayan programın devamında fakültemizin dekanı Prof. Dr. Ahmet Turan Arslan konuşmasını yaptıktan sonra Ahmet Efe ve Bilal Sağır konuşmalarını icra etti.Şube müdürü Bilal Sağır 'Allahın emrettiği faizsiz sistem başarılıdır. Sıkıntı insanların ortaya koyduğu tecrübe ve yöntemlerdedir.' diyerek faizsiz bir sistem uygulanırsa başarılı olunabileceğine, faizin insanları bencilleştirdiğine, vicdanları körelttiğine değindi. Soru cevap kısmından sonra da sayın hocamıza ve değerli konuğumuza hediye takdimi yapılarak program sonlandırıldı.