Siyer Araştırmaları Kulübü - Kardeşlik Etkinliği

Üniversitemizin Siyer Araştırmaları Kulübü'nün “ Kardeşlik Etkinliği" 26 Aralık 2018 tarihinde Fatih yerleşkesi konferans salonunda öğrencilerin ilgi ve katılımlarıyla gerçekleştirildi. 
Program, İslami İlimler Fakültemizin 1. sınıf öğrencisi Necmeddin Ünnü'nün Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladıktan sonra Medine-i Münevvere'den teşrif eden Dr. Sâid El-Bekdaş hocanın, Asrı Saadette Muhacirler ile Ensar arasında tesis edilmiş muâhât ( kardeşlik) bağı ve günümüzde kardeşliğin önemi üzerine yaptığı konuşmalarıyla devam etti. 
Ardından sırasıyla İslami İlimler Fakültesi’nin değerli hocalarından Doç. Dr. Halil İbrahim Kutlay ve Kulüp danışmanı Doç. Dr. Leys Suud, İslam'da Kardeşliğin Yeri ve Önemi üzerinde konuşmalar yaptılar. 
Etkinlik, kardeşlikle ilgili video gösterisi ve ilahi dinletisi ile devam edip, İslami İlimler Fakültesi öğrencileri arasında muâhât ( kardeşlik ) ve aralarında hediyeleşmeyle sona erdi. Etkinliğe katılan tüm öğrencilere Siyer Araştırmaları Kulübü tarafından birer Gençlik Rehberi kitabı hediye edildi.