'Empatik Kaçış' Projesi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında İngilizce Hazırlık Programı Sosyal Farkındalık Topluluğumuzun büyük çabalarıyla gerçekleşen ‘Empatik Kaçış’ isimli sosyal farkındalık projesinin kısa film gösterimi ve ödül töreni Küçük Çamlıca Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

Kısa film gösterimi ile başlayan törende Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığından Engelli Öğrenci Birimi’ni temsilen Sayın Emine Esil Hoşalay, oyunu en kısa sürede bitiren takıma ödüllerini takdim etti. Ayrıca projede emeği geçen akademik kadromuza ve öğrencilerimize Yabancı Diller Bölüm Başkanı Dr. Oğuz Güner hediyelerini takdim edip, benzer projelerle başarılarını sürdürmeleri temennisinde bulundu.

Yabancı Diller Bölümü olarak, öğrencilerimizin sosyal farkındalığını güçlendiren bu projenin gerçekleşmesinde büyük çaba harcayan, başta Öğr. Gör. Ahmet Şahbaz ve Öğr. Gör. Aysun Deliktaş olmak üzere, tüm akademik ve idari kadromuza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.