Süreyya Ağaoğlu anısına Dünya Kadın Hakları Günü Programı

Hukuk Kulübümüz, Çocuk ve Kadın Hakları alanında uzmanlaşan, bu alanlarda sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak rol alan Sayın Avukat Lerzenur Asan Elik ile Cumhuriyet'imizin ilk kadın avukatı Süreyya Ağaoğlu adına düzenlenen 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü programında bir araya geldi.

Kadınların kariyer ve sosyal yaşam bağlamında toplumdaki yeri, haklarını nasıl elde ettikleri, bu haklarının nasıl korunması gerektiği gibi konulara değinildiği program üniversitemiz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Esra Gültekin'in de katılımı ile gerçekleştirildi.

Programa katkıları için Sayın Av. Lerzenur Asan ve Arş.Gör. Esra Gültekin başta olmak üzere katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.