Yola Düşünce Sohbetleri 9

Üniversitemizin Endülüs Fikir ve Sanat Kulübü tarafından düzenlenen Yola Düşünce sohbetlerinin 9.'su 8 Mart Perşembe günü gerçekleşti. Malezya konulu program Üsküdar Atik Valide Yerleşkesi'nde yapıldı.

Endülüs Fikir ve Sanat Kulübü tarafından bir seri halinde organize edilen "Yola Düşünce" isimli sohbet programının son oturumu, "Malezya" konusuyla düzenlendi. Üniversitemizin Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Muhammed’in sunumuyla gerçekleşen programda, Malezya'nın tarihi, coğrafi ve kültürel özellikleri konuşuldu. Malezya'nın çok farklı etnik, dini ve kültürel kökenlere sahip insanların yaşadığı bir ülke olduğunu belirten Muhammed, Türkiye'ye ilişkin gözlemlerini de paylaştı. Samimi bir atmosferde geçen sohbet, kulüp adına hediye takdimi ile sona erdi.