Üç Nokta Kulübü - E-bebek Ofis Gezisi

Üniversitemiz Üç Nokta Kulübü, E-bebek ofisine gezi düzenledi. Gezide ilk olarak İnsan Kaynakları Uzmanı Selin Doğan, ebebek tanımından bahsederek kurulum aşamalarını hazırlamış oldukları sunumu gerçekleştirdi. E-bebek’in bebekoloji felsefesinden bahseden Doğan “Anne babalara ürün anlatmaktan ziyade onları bilgilendirmeyi daha çok önemsiyoruz ve bu anlamda bebekologlar yetiştiriyoruz”dedi. Ebebek çalışanlarına sunulan imkanları anlatan Doğan “kitap okuma günleri yapıyoruz ve bu anlamda entelektüel etkinliklerle birbirimize bilgi paylaşımı yapıyoruz” diyerek ebebek’in liderlik ilkelerini de sunumunda anlatan Doğan, “büyük resmi görüp çözüm odaklı olunmalıdır, soğukkanlı ve sabırlı olmalı aynı zamanda hem öğrenci hem öğretmen konumunda olunmalıdır. Yerimize geçecek ekip arkadaşlarımızı geliştirmeye odaklıyız” diyerek sunumuna son verdi.

İnsan Kaynakları Direktörü Nisa Dizdar, CV hazırlama ve işe alım konusunda öğrencilerimize detaylı bilgiler verdi. Dizdar cümlelerine,“ CV’ye ilk baktığımda sade ve okunaklı olmalıdır. Mezun olduğunuz okula ve sonrasında mezun olduğunuz yıla bakarak iş deneyiminizin var olup olmadığına bakarım.” diyerek cümlelerine son verdi.

Son olarak Ebebek Genel Müdürü Halil Erdoğmuş öğrencilerimizle tanışarak girişimcilik hikayesinden bahsetti. Öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan Erdoğmuş, “Tehlikeli durumlara hazırsanız daha kolay kriz atlatırsınız ve kriz durumunu her zaman fırsata çevirmeyi unutmayın” diyerek konuşmasına son verdi.

Üç Nokta kulüp başkanının hediye takdimi ile son bulan sunum sonrasında Selin Doğan rehberliğinde iş sahası gezisi devam etti.