Tarih Araştırmaları Kulübü - Tanışma Toplantısı

Üniversitemizin Tarih Araştırmaları Kulübü tarafından 10 Ekim 2017 Salı günü Üsküdar yerleşkesinde tanışma ve istişare toplantısı düzenlenmiştir.

Üniversitemiz bünyesinde ilk kurulan öğrenci kulüplerinden olan Tarih Araştırmaları Kulübü, tüm üniversite öğrencilerini kapsayıcı çalışmalar yaparak bilhassa tarih olmak üzere birçok konuda bilgi edinmeyi ve bilgilendirmeyi kendine amaç edinmiştir.

Tarih Araştırmaları Kulübü, düzenlenen bu etkinlik ile üniversitemize yeni katılan öğrencilerimize kendilerini tanıtarak yaptıkları çalışmaları ve planlanmış olan projelerini anlatma imkanı bulmuşlardır. Öte yandan toplantıya katılım sağlayan öğrencilerimiz de kendi görüş ve önerilerini sunarak katkı sağlamışlardır.

Yeni eğitim öğretim dönemine aktif bir tanıtım çalışmasıyla başlayan öğrenci kulübümüz bundan sonraki süreçte de değerli çalışmalar yapacaklarını iletmişlerdir. Tarih Bölümü öğretim elemanları ve danışmanlarının da katılımıyla gerçekleşen toplantı misafirlere ikram sunulmasının ardından sona ermiştir.