Stratejik Araştırmalar Kulübü - Ankara Gezisi

Üniversitemiz Stratejik Araştırmalar Kulübü 4 Aralık Salı günü Ankara Gezisi Gerçekleştirdi.

3 Aralık Pazartesi gecesi yola çıkan öğrencilerimiz kısa molalar vererek salı sabahı Ankara’ya ulaştılar. Beştepe Millet Camiinde sabah namazını kılan öğrencilerimiz kahvaltının ardından Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret edip Anıtkabir’e ulaştılar. Anıtkabir ziyareti ardından Ak Parti Genel Merkezinde Ak Parti Sosyal Medya Koordinatörü Ömer Akbaş Bey ile verimli bir sohbete bulundular. Sohbet esnasında Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı , 27. Dönem Yalova Milletvekili Sayın Ahmet Büyükgümüş Beye öğrencilerimiz kafalarındaki soruları yönelttiler. Ak Parti Genel Merkezinin ardından TBMM ‘de vekillerimizle birebir görüşüp tanışma ve bizzat odalarını ziyaret etme fırsatı bulundu. MHP 27.Dönem Milletvekilleri Ayşe Sibel Ersoy ve Hayati Arkaz ile gelecek hakkında yapılan sohbetin ardından öğrencilerimiz TBMM’de yemek ikramıyla işin mutfağına girme fırsatını buldular. CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşülüp , kurumsal hediyelerimizi sayın vekillerimize takdim ettikten sonra İstanbul’a dönmek üzere yola çıkarak öğrenciler için verimli ve bir o kadar da keyifli Ankara gezisini tamamladılar.