Siyer Araştırmaları Kulübü - Akaid Konferansları

Üniversitemizin Siyer Araştırmaları Kulübü'nün "Akaid Konferansları" serisinin üçüncüsü olan " Kitaplara İman" başlıklı konferans 20 Mart Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Abdulmelik Yangın hocanın sunumlarıyla gerçekleştirilen bu programda iman esaslarımızın 3. rüknü olan "Kitaplara İman" konusu geniş bir şekilde ele alındı. Kıymetli Yangın hoca, kitaplara iman esasını, Allah'ın mütekellim sıfatı genelinde anlatarak konuyun İslam dinimizdeki yeri ve önemini nakli ve akli delillerle birlikte öğrencilerin dikkatine sundu.

Konferans, katılımcılardan gelen soruların cevaplanmasının ardından değerli Abdulmelik Yangın hoca'ya hediye takdimi ile sona erdi.