Sağlıklı Beslen Hayata Katıl

Üniversitemizin Üç Nokta Kulübü tarafından düzenlenen “Sağlıklı Beslen Hayata Katıl” adlı Beslenme Kongresi Sn. Hatice Özdemir Tülün’ün katılımlarıyla Haliç Yerleşkesi Konferans Salonunda öğrencilerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi. Kongre başlamadan önce Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Musa Duman'ında eşliğin de fuaye alanındaki makale poster sunumları gezildi. Kongre konuşması Meslek Yüksek Okulu bölüm Başkan'ı İlhami Danışın ve Kulüp Danışmanı Arş. Gör. Halime Nur Sezer’in konuşmalarıyla başlayıp Hatice Tülin Özdemir'in konuşmaları ile devam etti. Tülün, meslek hayatındaki anılardan bahsederek, bugünlere nasıl ulaştığından, ailesinin desteği ile bir blog açıp hayallerini nasıl gerçekleştiğinden bahsetti. Program bitiminde Öğr. Gör. Mehmet Hanefi Akyüz tarafından Hatice Özdemir Tülün’e hediye takdimi gerçekleştirildi.