Renkli Yaşam Kulübü - Bursa Gezi

Üniversitemiz Renkli Yaşam Kulübü tarafından düzenlenen Bursa gezi programı öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi. 20 Nisan Cumartesi günü saat 07:00’da Haliç yerleşkesinden hareket eden öğrencilerimiz saat 10:00'da yaşayan Osmanlı köyü Cumalıkızık’a ulaştı. Burada keyifli bir şekilde köy kahvaltısı yapan ve köyü gezen öğrencilerimiz rehber Ömer Şan’ın öncülüğünde Bursa şehrini dolaşmaya başladılar. Gölyazı, Ağlayan Çınar ve Gölyazı Kilise’sini ziyaret eden öğrencilerimiz ardından Bursa Panoroma 1362 Müzesi, Ulu Camii, Bursa Kapalı Çarşı, Kozahan, Osman Gazi ve Orhan Gazi türbelerini ziyaret etti. Rehberimiz eşliğinde Bursa’nın tarihi, kültürel ve sosyal özelliklerini öğrenen öğrencilerimiz akşam yemeğinin ardından İstanbul’a döndüler.