Prof. Dr. Özmen Malaya Üniversitesi’nde Ders Verdi
21 Ekim 2019

21 Ekim 2019

Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haşim Ercan Özmen, Erasmus+ KA107 Uluslararası Kredi Hareketliliği Projesi kapsamında Malaya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde; öfke yönetiminden korku ve kaygı nörobiyolojisine, uyku bozukluklarından obezitenin kültürel ve psikolojik yönlerine kadar farklı başlıklarda ders verdi.

Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da bulunan Malaya Üniversitesi’ne 7-11 Ekim tarihleri arasında Erasmus+ KA107 Uluslararası Kredi Hareketliliği Projesi kapsamında ziyarette bulunan Prof. Dr. Haşim Ercan Özmen, çeşitli akademik faaliyetlerin yanı sıra öğrenci değişimi kapsamında orada bulunan öğrencilerimizle de bir araya geldi. Dünya sıralamasında 70’inci sırada yer alan Malaya Üniversitesi’nin Tıp Fakültesi Psikiyatri Bölümünün konuğu olan Prof. Dr. Özmen ile bölüm akademisyenleri, iki üniversitenin psikoloji bölümleri arasında geliştirilebilecek iş birliği fırsatlarını değerlendirdi. Öfke Yönetimi Teknikleri, Korku ve Kaygı Nörobiyolojisi, Uyku: Bozukluklar ve Tedavisi, Parasomni Yönetimi, Obezitenin Kültürel ve Psikolojik Yönleri ve Bilişsel Davranışçı Terapinin İlkeleri başlıklarında ders veren Prof. Dr. Özmen, öğrenci ve akademisyenler tarafından ilgiyle takip edildi.

Prof. Dr. Haşim Ercan Özmen aynı zamanda üniversitenin Uluslararası İlişkiler Ofisine de ziyarette bulunarak Direktör Yardımcısı Dr. Patricia Nora Riget ile temaslarda bulundu.