Proje Yazarlığı Eğitimi

Üniversitemizin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımızın 7 Kasım 2015 Cumartesi günü düzenlediği sertifikalı Proje Yarlığı Eğitimi öğrencilerimizden yoğun ilgi gördü.

Program Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkalığını Kudret DOĞAN'ın Proje Yazarlığı Eğitiminin önemi hakkındaki konuşmasıyla 09.30’da başladı. Üniversitemizin Strateji Geliştirme Daire Başkanı ve Proje Yönetim Merkezi Müdürü Ali KURT tarafından verilen Proje Yazarlığı Eğitimi, programa katılan öğrencilerin büyük beğenisini kazandı. Proje yazlığı eğitim programına öğrencilerin yanı sıra idari ve akademik personelden katılımcılarda yer aldı.

Günboyu süren eğitim programında proje yazma tekniklerinin püf noktaları anlatıldı. Yeni birçok proje ve fikirlerin üniversitemizin bünyesinden çıkmasını amaçladığımız programda katılımcılar sertifika almaya hak kazandı. Programın sonunda grup çalışması yapan katılımcılar çeşitli kurum ve kuruluşlara sunmak istedikleri proje önerilerini paylaşıldı.

Katılımcıların yeni benzer eğitimlerin tekrar yapılması temennileriyle program son buldu.