FSMVÜ | Öğrenci Konsey Seçimleri
Öğrenci Konsey Seçimleri

2016-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI
ÖĞRENCİ KONSEY SEÇİMLERİ

Üniversitemizin tüm bölümleri için öğrenci temsilciliği seçimleri aşağıda belirtilen tarihlerde yapılacaktır. Bölüm temsilciliği için aday olmak isteyen öğrencilerin belirtilen adaylık şartlarını incelemesi ve süresi içerisinde başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvuruları seçim kurulu tarafından değerlendirilen adaylar, seçim kurulu onayı sonrasında tanıtım çalışmalarına başlayacaktır.

Seçim Takvimi

17 – 28 Ekim 2016    : Adaylık Başvuru Tarihleri
01 Kasım     2016     : Aday Bilgilendirme Toplantısı
1-11 Kasım   2016     : Kampanya Dönemi (Adayların tanıtımlarını yapacakları dönem)
22-25 Kasım  2016    : Temsilcilik Seçimleri

Adaylık İçin Başvuru Yerleri ve Sorumluları;

Haliç Yerleşkesi        :   Enes GÜNEYLİ (4196 - 4061)           Sağlık, Kültür ve Spor Daire Bşk. Ofisi
Çamlıca Yerleşkesi   :   Unzile Ela ÖNGÜN ( 3000 )              Öğrenci İşleri Daire Bşk. Ofisi
Kandilli Yerleşkesi    :   Emin Tiryak (5024)                          Güzel Sanatlar Fakülte Sekreterliği
Topkapı Yerleşkesi   :   Cebrail ÇETİN (2028)                       Öğrenci İşleri Daire Bşk. Ofisi
Üsküdar Yerleşkesi   :   Furkan KÜÇÜKTEPE (6070)            Sağlık, Kültür ve Spor Daire Bşk. Ofisi

Aday Öğrencilerde Aranan Şartlar;

a)    İlgili fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu, hazırlık programı veya enstitünün kayıtlı öğrencisi olması,

b)   Ağırlıklı genel not ortalamasının en az 2.00  olması (Arapça Hazırlık Programı, İngilizce Hazırlık Programı ve 1. sınıflar için not kriteri aranmaz),

c)   Siyasi parti organlarında üye veya görevli olmaması,

d)   Yükseköğretim kurumundan uzaklaştırılmasını gerektiren bir suç işlememiş olması,

e)  Seçimin yapıldığı dönemde kayıt dondurmamış olması.

Not: Çift Anadal Programlarında kayıtlı öğrenciler çift anadal yaptıkları programlarda aday olamazlar.

Kampanya  (Tanıtım Çalışmaları) Esasları;

Adaylar, kampanya çalışmaları için kampanya döneminde kendilerine ayrılacak duyuru panolarını kullanabilirler. Hazırlanacak afiş, broşür, pankart, film vb. çalışmalar siyasi içerik taşıyamaz. Adayın kullanacağı yazılı ve görsel materyaller adayı tanıtıcı ve yapacağı çalışmaları anlatır nitelikte olması gerekmektedir.

Başvuru Yapılabilecek Bölümler/Programlar için tıklayınız...

Başvuruda İstenen Belgeler

1 - Başvuru Formu Tıklayınız