Öğrenci Bilgilendirme ve Uyum Programı Düzenlendi.
Üniversite öğrencilerinin akademik ve sosyal hayata kolay uyum sağlamalarının yanında kütüphane, bilgi işlem, eğitim ve öğretime yönelik bilgilendirme ve başvuracağı idari birimler hakkında bilgi sahibi olmaları konusunda yerleşkede görevli Akademik Personel ve Öğrenciler katılım gösterdiler. Öğrenciyi ilgilendiren ve birebir olarak muhatap olduğu konularda idari yetkililerin açıklaması ilgi uyandırdı.

Kütüphane Hizmetleri ve e-Kaynaklar
Kütüphane Daire Başkanı Sayın Ayhan TUĞLU; Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Kütüphanelerinde yer alan basılı kaynaklar, e-kaynaklar, kütüphane otomasyon sistemi, kullanıcı hesabı ve e-kaynaklara uzaktan erişim konusunda bilgi verdi.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
Bilgi İşlem Daire Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet KÖSEM; Kart sistemleri, internet, web olanakları, mail sistemi gibi öğrencinin birebir muhatap olduğu konularda özel bilgiler verdi. Öğrencilerin konu ile ilgili sorularını cevaplandırdı.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
                Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü Sayın Emre Bayır; Yükseköğretim yönetmelikleri, öğrencilerin üniversitelerdeki yasal hakları, Öğrenci kredi sistemleri, öğrenci otomasyon sistemleri, Çift Anadal, Yandal, dikey geçiş gibi çok merak edilen konularda açıklamalar yaparak öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Dış İlişkiler Müdürlüğü
                Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Sayın Bedia TEKİN; yurt dışı olanakları,  ERASMUS, MEVLANA ve diğer değişim programları, yurtdışı yaz  okulları ve  uluslararası yeterlilikler konularında açıklamalar yaparak, öğrencilerimiz bizzat ofislerimize gelerek daha detaylı ve sağlıklı bilgi alabileceklerini ifade etti. 

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Şube Müdürü Sayın Hasan İYGİ; “Başkanlığımız Öğrencilerimizin en çok muhatap olduğu bölümdür” dedi. Ayrıca Sağlık, Kültür, Spor, Mediko Sosyal, Barınma, Beslenme gibi konularda başkanlığın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin kulüp çalışmalarına katılması ve etkinliklerde bizzat rol almasının öneminin altını çizdi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Hüsrev SUBAŞI’nın genel bir değerlendirme konuşmasından sonra “İKRAM” kısmı ile program sonlandırıldı.