FSMVÜ | Masa Tenisi Turnuvası Başlıyor
Masa Tenisi Turnuvası Başlıyor

MASA TENİSİ TURNUVASI KATILIM ŞARTLARI VE TURNUVA KURALLARI

1. Masa Tenisi Turnuvasına Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi öğrencileri ile idari ve akademik personel katılabilir. Üniversite dışından katılım kabul edilmeyecektir.
  2. Turnuvaya Her Öğrenci Ferdi Katılım Sağlaya bilir.
  3. Masa Tenisi Müsabakaları 11 sayılık 3 set üzerinden oynanacaktır. 2 seti kazanan maçı kazanmış sayılacaktır.
  4. Her set arasında 2 dakikalık mola verilecektir.
  5. Müsabakalar eleme usulü oynanır.
  6. Hakem kararlarına itiraz edilmemesi,  rakip oyuncularla turnuva boyunca hiçbir surette tartışılmaması ve müsabaka boyunca sporcuların kurallar çerçevesinde hareket etmeleri gerekmektedir.
  7. Turnuva boyunca kuraldışı davranan, fiili eylemde bulunan sporcular Üniversitemizin resmi organizasyonlarına katılım sağlayamayacaklardır.
  8. Müsabakalarda Türkiye Masa Tenisi Federasyonunun oyun kuralları geçerlidir.

Müsabakalarda yukarıda yazılan kurallar dışında ve belirtilmeyen hususlar da karar verme yetkisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na aittir.

Masa Tenisi Son Katılım Tarihi 22 Mayıs 2015 Saat 17:00 Kadardır

Katılacak olan  öğrenciler ile idari ve akademik personel Haliç Yerleşkesi Sks ofisine isimini yazdırması yeterlidir.

veya Zafer Şahinoğluna email ile isim telefon ve bölümünü yazdıra bilirler

İrtibat: Tel:0212 521 81 00- 4069

email: zsahinoglu@fsm.edu.tr