FSMVÜ | Masa Tenisi Kardeşlik Turnuvası Başlıyor
Masa Tenisi Kardeşlik Turnuvası Başlıyor

MASA TENİSİ KARDEŞLİK TURNUVASI KATILIM ŞARTLARI VE TURNUVA KURALLARI

1. Masa Tenisi Turnuvasına Fatih Sultan Mehmet Vakıf üniversitesi öğrencileri ile idari ve akademik personel katılabilir. Üniversite dışından katılım kabul edilmeyecektir.
  2. Turnuvaya her öğrenci ferdi katılım sağlaya bilir.
  3. Masa Tenisi Müsabakaları 11 sayılık 5 set üzerinden oynanacaktır. 3 seti kazanan maçı kazanmış sayılacaktır.
  4. Her set arasında 2 dakikalık mola verilecektir.
  5. Müsabakalar eleme usulü oynanır.
  6. Hakem kararlarına itiraz edilmemesi, rakip oyuncularla turnuva boyunca hiçbir surette tartışılmaması ve müsabaka boyunca sporcuların kurallar çerçevesinde hareket etmeleri gerekmektedir.
  7. Turnuva boyunca kuraldışı davranan, fiili eylemde bulunan sporcular Üniversitemizin resmi organizasyonlarına katılım sağlayamayacaklardır.
  8. Müsabakalarda Türkiye Masa Tenisi Federasyonunun oyun kuralları geçerlidir.

Müsabakalarda yukarıda yazılan kurallar dışında ve belirtilmeyen hususlar da karar verme yetkisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na aittir.

Son Katılım, Teknik toplantı ve Kura çekim Tarihi 15.10.2015 Saat 16:00 Kadardır

Katılacak olan  öğrenciler ile idari ve akademik personel yerleşkelerimizde

Haliç Yerleşkesi         Zafer ŞAHİNOĞLU

Topkapı Yerleşkesi   Selami AKBULUT

Kandilli Yerleşkesi     Emin TİRYAK

Çamlıca Yerleşkesi    Niyazi AĞAOĞLU

Üsküdar Yerleşkesi    Murat Ozan DENİZ'e isimini yazdırması yeterlidir.

İrtibat: Tel:0212 521 81 00- 4069

Turnuvaya Katılım Kuralları için tıklayın