Anasayfa  |   İletişim  | AR - EN

FSMVÜ | Kulüp Kurma ve Güncelleme İşlemleri
Kulüp Kurma ve Güncelleme İşlemleri

Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda sosyal ve kültürel birçok alanda öğrenci kulüplerimiz ile ortak etkinlikler düzenlemektedir. Öğrencilerimiz farklı alanlarda aktif olan 40 öğrenci kulübümüz ile faaliyetler yapabilmektedir. Aynı zamanda özgün ve yenilikçi bir misyon ile kulüp kurarak üniversite öğrenci etkinlikleri düzenleyebilmektedirler.

Mevcut olan öğrenci kulüplerimizin güncelleme işlemleri ve yeni kulüp kurma başvuruları 26 Eylül 2016 – 21 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Bu işlemler Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile yapılacaktır.

. .