“Kılınç Hukuk & Danışmanlık” / İdeal Hukuk Kulübü

İdeal Hukuk Kulübü tarafından “Kılınç Hukuk & Danışmanlık” bürosu ziyareti gerçekleştirildi. Kılınç Hukuk ve Danışmanlık Kurucularından Av. Levent Lezgin Kılınç ve Kılınç Ailesi Avukatlarından Gülenay Hanım, Demet Hanım ve Bartu Bey öğrencilerimizi hukuki danışmanlık hakkında bilgilendirerek, tecrübelerini aktardı. Öğrencilik hayatımızda neler yapılması/yapılmaması gerektiği ve öğrencilik sonrasında öğrencileri bekleyen staj dönemlerinde nelere dikkat edilmesi gerektiği hususunda önerilerde bulundular. Ziyaretin ardından İdeal Hukuk Kulübü Başkanı Meltem Kalkanoğlu tarafından hediye takdiminde bulunuldu. Öğrencilerimizi tecrübeleriyle bilgilendirdikleri ve nazik karşıladıkları için öncelikle Levent Bey’e, Gülenay Hanım’a, Demet Hanım’a, Bartu Bey’e ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.