İznik Bursa Cumalıkızık Gezisi

Üniversitemiz Psikoloji Kulübü ve Yaşam Boyu Gelişim Kulübü 14 Nisan 2018 Cumartesi günü İznik-Bursa-Cumalıkızık gezisi gerçekleştirdi. İlk durakları İznik'te bulunan İstanbul Kapı oldu. Tarihi surları gezdikten sonra rehber eşliğinde eskiden kilise olan sonrasında camiye dönüştürülen Ayasofya Camii'ne ziyaret gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz İznik'in ünlü çini ustası Kadir Usta'nın atölyesine uğrayarak çininin tarihten günümüze nasıl geldiğini ve nasıl işlemlerden geçtiğini dinledikten sonra İznik gölü çevresinde kısa bir yürüyüş yaptılar ve ardından Bursa'nın simgesi olan Ulu Camii, Koza Han'da vakit geçirdiler. Son durakları olan tarihi Cumalıkızık köyüne geçip, tarihi evler ve muhteşem doğasında fotoğraflar çekerek eğlenceli, dolu dolu bir gün geçirdiler.