İstanbul’un Tarihi Mekanlarını Keşfetmeye Hazır mısın?

Üniversitemiz öğrencileri istekleri üzerine Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı aracılığıyla “İstanbul’un Tarihi Mekanlarını Keşfetmeye Hazır mısın?” başlıklı gezi 27 Ekim Cuma günü gerçekleşti.

Üniversitemizin Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Okul Öncesi Öğretmenliği, Türkçe Öğretmenliği ve Psikoloji bölümünden öğrencilerin katıldığı etkinlikte sırasıyla Mısır Çarşısı, Tarihi Soğukçeşme Sokağı, Sultanahmet Meydanı, Sultanahmet Camisi ve Dikilitaş, İslam Eserleri Müzesi, Ayasofya Müzesi, Topkapı Sarayı ve en son Gülhane Parkı gezildi. İstanbul’un tarihi dokusu ve kültürümüzün, atalarımızın eşsiz eserlerini görmek bunun yanında farklı bölümlerden arkadaşlarımızla tanışıp vakit geçirmek keyif vericiydi. Gezimiz için her arkadaşımıza çıkardığımız Müze Kart ile 1 yıl boyunca her müzeye girme hakkı da kazanıldı.