İdeal Hukuk Kulübü - Çınaraltı Sohbetleri

Üniversitemiz İdeal Hukuk Kulübü tarafından başlatılan ve gelenekselleştirecek olan “Çınaraltı Sohbetleri” isimli programı, Av.Ömer Kavili ‘nin katılımı ile 16 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirdi.

Avukatlık mesleğinin kişinin sosyal yaşamı üzerindeki etkileri, toplumumuzun bu mesleğe karşı oluşturduğu olumlu olumsuz yargılar, hukuku hayata geçirebilmek için gerekli teorik bilgilerin önemi ve ayrıca fakültede alınan derslerin pratiğe dökülmesinde staj döneminin getirdiği kolaylıklar, meslek etiği ve ülkemizdeki mevcut hukuk düzenine genel bakış üzerinde uzunca durulan konulardı. Kavilli konuşmalarını: “ İstediğimiz ne hak ne merhamet,  istediğimiz adalet!”. Bu konuların öğrencilerimize ulaştırılması ayrıca akıllara takılan soruların açıklığa kavuşturulması Ömer Bey ve İdeal Hukuk Kulübümüzün desteğiyle mümkün olmuştur.