İdeal Hukuk Kulübü - Asr Hukuk Bürosu Gezisi

Üniversitesi İdeal Hukuk Kulübü tarafından düzenlenen olarak “ASR Hukuk Bürosu” gezisi öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi. ASR Hukuk Bürosu  Av. Ömer Faruk Alimoğlu öğrencilerimizi karşıladı. Alimoğlu öğrencilerimize son derece sıcakkanlı ve samimi bir şekilde hayat tecrübelerinden bahsetti. Fakülte hayatında yapılması gereken şeyler hakkında öğrencilerimize önemli tavsiyelerde bulundu.

Alimoğlu, gezmenin lisans sürecindeki yapılacak en mantıklı şey olduğunu söyledi. Mezun olduktan sonra zaten fazlasıyla hukukla meşgul olacaksınız şuan da yapmak istediklerinizi yapmak için çalışın dedi. Bunları tabi ki de kendi hayatından örnekler vererek anlattı. Bunun yanında mesleki anlamda birtakım sorularımıza cevap verdi. Kendisi genç bir avukat olması hasebiyle gelen arkadaşlarımızındı merakı üzere meslekteki ilk yıllarını nasıl bir süreç geçirdiğini aktardı. Bu bağlamda öğrencilerimize de de nasıl hareket etmeleri gerektiği hususunda birtakım tavsiyelerde bulundu.