Girişimcilik ve İnovasyon Kulübü - E-Bebek Genel Merkezini

Üniversitemiz Girişimcilik ve İnovasyon Kulübü Ataşehir’de bulunan “E-Bebek Genel Merkezini” ziyaret etti. Aralarında Mimarlık, Mühendislik, Çocuk Gelişimi ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden öğrencilerinde yer aldığı ekip E-Bebek İnsan Kaynakları Müdürü Pelin Karapapak Alkan tarafından karşılandı. Pelin hanımın E-Bebek Şirketi hakkındaki sunumunun ardından öğrencilerimiz şirketin kurucusu Halil Erdoğmuş’la görüştü. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette Erdoğmuş; öğrencilerimize girişimcilik, sanat, kültür hakkında tecrübelerinden bahsetti. Daha sonra öğrencilerimiz Pınar hanım öncülüğünde genel merkezi gezmeye başladılar. Genel Merkezin gezilmesinin ardından veda fotoğrafıyla program sona erdi.