Gençlik Kampı Kefken

Üniversitemizin Sağlık, Kültür ve Spor daire başkanlığı birimi 70 öğrencimizin katılımıyla 9-11 Ekim 2015 tarihleri arasında Kefken Çevre kampında gençlik kampı düzenlemiştir. Hafta sonunu Doğa ile iç içe geçiren öğrencilerimiz eşsiz manzaranın tadını çıkardı.

Kardeşlik temalı, gençlik kampında öğrencilerimin sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerine katkılar sağlandı. Kampımızda Empati Enstitüsü Başkanı Burak YİLMAZ’ın iletişimin dört şeritli yolu konulu konferansı öğrencilerimiz tarafından dikkatle dinlendi. Türk – Arap İlişkileri Meclisi Genel Başkan yardımcısı Celaleddin DURAN beyefendi ise öğrencilerimize Orta Doğu’da yaşanan son gelişmeleri tarihsel arka planını hoş bir sunumla aktardı. Gençlik kampımız sabah sporuyla birlikte başlayan öğrencilerimiz futbol ve masa tenisi turnuvalarıyla sportif yeteneklerini sergiledi.

Kampa katılan tüm öğrencilerimize kamp süresince okuma yapmaları için Ord.Prof.Dr. Ali Fuad BAŞGİL’in  Gençlerle Başbaşa eseri hediye edildi.