Fetih Ormanı'na 1471 Çınar!

13 Nisan 2016

Üniversitemizin kurucu vakıflarından biri olan Fatih Sultan Mehmet Han Vakfı'nın kuruluş yılını temsilen 1471 çınar fidanını toprakla buluşturduk.

Geçen yıl İstanbul’un fethinin 562. yılı dolayısıyla 562 çınar fidanı dikerek Çatalca Elbasan Köyü’nde bir Fetih Ormanı oluşturmuştuk. İstanbul Orman Bölge Müdürlüğünün desteğiyle oluşturulan Fetih Ormanı'na bu yıl 1471 fidan daha eklendi.

Etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saçak, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fahameddin Başar, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Kudret Doğan ile akademisyenler, öğrenciler ve Çatalca halkı katıldı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da dikim sonrası piknik yapıldı.