FSMVÜ | FSMVÜ Hazırlık Okulu Voleybol Turnuvası Yapıldı.
FSMVÜ Hazırlık Okulu Voleybol Turnuvası Yapıldı.
Hareketli Gençlik Doğa ve Spor Kulübü’nün düzenlemiş olduğu FSMVÜ Hazırlık Okulu Voleybol Turnuvası 10 takımın katılımıyla gerçekleştirildi. İlk tur aşaması 3 grup halinde yapıldı ve bu grupları ilk iki sırada tamamlayan takımlar yarı finale yükseldi. Yarı finalde rakibi Flying Men’i 2-0 yenen The Invincibles, The Immortals’ı 2-0 yenen The Punishers ile I Like It’i 2-1 yenen Mopeh 3’lü finale kalmaya hak kazandılar. 3’lü final birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. İlk maçta rakibi The Punishers’ı 24-26 / 26-24 ve 15-11 biten setlerle 2-1 yenen The Invincibles, ikinci maçında da Mopeh’i 25-20 biten iki setle 2-0 yenince şampiyon oldu.  İkinci ise Mopeh’i 25-14 ve 25-22 ile 2-0 yenen The Punishers oldu. Dereceye giren takımlara madalyalarını Yabancı Diller Bölüm Başkanı Dr. Osman Sabuncuoğlu ve Yabancı Diller Bölüm Başkan Yardımcısı Fikriye Kurtoğlu takdim etti.