FSMVÜ | FSMVÜ Futbol Takımı Finalde
FSMVÜ Futbol Takımı Finalde

Üniversitemizin futbol takımı ‘Uni-league’ üniversiteler arası halı saha futbol turnuvasında yarı final maçında geçen sezonun şampiyonu İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Materazzi takımıyla karşılaştı. Baştan sona kadar kıran kırana geçen mücadelenin sonunda üniversitemiz Mehmet Ömer Coşkun (1) ve Mücahit Demir’in (1) golleri ile rakibini 2-1 yenerek adını finale yazdırma başarısı gösterdi. Üniversitemiz final mücadelesinde 8 Haziran Cumartesi günü saat 17.00’da Beylerbeyi Ufuk Halı Sahası’nda, Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğrencilerinden oluşan Gereksizler takımıyla karşılaşacaktır. Öğrencilerimize şampiyonluk mücadelesinde başarılar dileriz.
FSMVÜ Futbol Takımı

FSMVÜ Futbol Takımı Finalde