Çocuk Gelişimi Programı - Sergi

Üniversitemizin Çocuk Gelişimi Programının “Eğitimde Araç Gereç Geliştirme” dersi kapsamında tasarlamış oldukları materyallerin sergisi 28 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirildi. Sergide en büyük ilgiyi kavram ve duyu materyalleri aldı. Ayrıca tasarlanan maskeler kültürel kimliğimizin birer yansımasıydı. Açılış kurdele kesiminin ardından, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğr. Gör. İlhami DANIŞ’ın konuşmasıyla yapıldı. Öğrencileri motive eden Danış, materyallerin arşivlenmesi ve bir yıllık sergilenmesi ile ilgili önerilerde de bulundu. Yapılan pek çok çalışmanın telif haklarının alınarak, yetkili kurumlar tarafından üretimin gerçekleştirilebileceği vurgusu da yapıldı. Sergi bir gün boyunca ziyaretçilerin akınına uğradı.