”Cem Öğretir İle Söyleyişi “ Haliç Yerleşkesinde Yapıldı.

Biyomedikal Teknolojileri Kulübü tarafından organize edilen ”Cem Öğretir İle Söyleyişi “ Haliç Yerleşkesinde yapıldı.

Kulüp başkanı Biyomedikal Mühendisliği bölümü öğrencisi Mervan Özekinci tarafından yapılan takdimin ardından, Cem Öğretir hoş bir sohbet ile gençlere etkili iletişim ve beden dili hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Etkili iletişimin nasıl olması, karşısındakilerle konuşurken nasıl davranılması gerektiğini ve diyaframın etkili kullanılması halinde daha olumlu ve etkili bir iletişimin olacağını bildiren Cem Öğretir yaklaşık bir saat süren söyleyişiyi eğlenceli ve gülümsemelerle bitirdikten sonra katılımcıların sorularını yanıtladı.

Program, Mühendislik Fakültesi Dekanı, bölüm başkanlarımız, hocalarımız ve araştırma görevlilerince de takip edildi.