Bursa Uludağ Gezisi

Üniversitemizin bünyesin de bulunan Genç Yeşilay ve Renkli Yaşam kulüplerin ortaklaşa düzenledikleri “ FSMVU Uludağ’da” adlı gezi programına 70 öğrenci ile katılım sağlandı. Haliç kampüsünden 19.02.2016 saat 23:50 de yola çıkan  yola çıkan öğrencilerimiz Saat 05:00 sularına Bursa Ulucamii’ne varmış olup burada Rehber eşliğinde Ulu camii hakkında bilgi alıp daha sonra Bursa şehrimizin tarihinde geçmişi olan Cumalıkızlık köyünde Saat 08.30 sularında Kınalıkar Konağı’nda kahvaltı yaparak ve sonrasında da öğrenciler gruplar halinde tarih kokan köyde yaklaşık iki saat gezip alış veriş yaptılar. Daha sonra Uludağ’a çıkan öğrencilerimiz burada saat 16.00 kadar gönüllerince gezip, dolaşıp, Teleferiğe binip ve kayak yaparak ve daha sonra Milli Park'ta bulunan çok güzel bir ortamda Mangal yaparak çok güzel bir şekilde eğlenerek buradan saat 18.00 gibi ayrılıp Haliç Yerleşkemize saat 21:45 da vararak sorunsuz bir şekilde gezilerini tamamladılar.