FSMVÜ | Bizimle Çalışmak İster misiniz ?
Bizimle Çalışmak İster misiniz ?

Bizimle Çalışmak İster misiniz?

Niçin Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırıyoruz?

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nde kısmi zamanlı öğrenci çalıştırma programı uygulanmasının amacı, öğrencilerimizin ders saati dışındaki boş zamanlarında ilgi ve yetenekleri doğrultusunda geçici işlerde çalıştırılarak, hem maddi kazanç hem de uygulama becerisi kazanmalarını sağlamak, iş disiplini edinmiş üretken bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmaktır.

Kimler Başvurabilir?

Üniversitemizde kısmi zamanlı öğrenci olarak çalıştırılacak öğrencilerde aranacak şartlar şunlardır.
• Tezsiz yüksek lisans öğrencisi ve özel öğrenci hariç olmak üzere, Üniversitemizin kayıtlı öğrencisi olmak,
• Disiplin cezası almamış olmak,
• Ölüm aylığı ve nafaka dışında, asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamak,
• Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak,
• Daha önce kısmi zamanlı öğrenci olarak çalışıp da sözleşmesi feshedilmemiş olmak,
• Lisans öğrencileri için 2 güz, 2 bahar olmak üzere 4 dönemden, önlisans ve lisansüstü öğrencileri için 1 güz ve 1 bahar olmak üzere 2 dönemden fazla kısmi zamanlı öğrenci olarak çalışmamış olmak,
• Hazırlık sınıfı veya  hazırlık okumaksızın 1.sınıf öğrencisi olmamak,

Başvuru Şekli ve Zamanı

Kısmi Zamanlı Öğrenci olarak çalışma talebinde bulunacak öğrenciler, 03 - 21 Ekim 2016 tarihleri arasındabaşvuru dilekçeleri ve aşağıda belirtilen evraklar ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Haliç Yerleşkesi ofisine başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Başvuruda İstenecek Belgeler
1-) Başvuru Formu Tıklayınız