Bir Alim Olarak Abdullah Siraceddin

Üniversitemiz İslam Dünyası İletişim Kulübü tarafından düzenlenen “Bir Alim Olarak Abdullah Siraceddin”  adlı konferans Suriyeli Alimlerden Hadis Allamesi Prof. Dr. Muhammed Avvame Hoca’nın katılımlarıyla 21 Mart 2018 tarihinde Fatih Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Gerek öğrencilerimizin gerek dışarıdan gelen misafirlerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen program, İslami İlimler Fakültesi öğrencilerinden Yasin Dumlu’nun okuduğu aşr-ı şerif ile başladı. Avvame Hoca programda bizzat kendisinin talebeliğini yaptığı Abdullah Siraceddin ile yaşadığı hatıraları ve hocasının ilme, ilim ehline, talebelerine göstermiş olduğu ihtiram ve ihtimamdan bahsedip İslami İlimler talebeleri için adeta bir alim profili çizmiş oldu.

Programın sonunda ise İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Turan Arslan Hoca tarafından hediye takdimi gerçekleştirilip kulüp başkanı ve fakültemiz hocaları ile hatıra fotoğrafı çekildi.