İdeal Hukuk Kulübü - Legalicy Legal Group Hukuk Bürosu Ziyareti

Üniversitemiz İdeal Hukuk Kulübü Legalicy Legal Group Hukuk Bürosunu ziyaret etti. Öğrencilerimizi Legalicy Legal Group bürosunun kurucu ortaklarından Şerafettin Bey karşıladı. İlerleyen zamanlarda büronun diğer ortağı aynı zamanda eski TBMM Yasama Uzmanı olan Ahmet Bey de sohbete katıldı.   

Şerafettin Bey genel olarak büronun ilgilendiği hukuk dallarından bahsetti. Legalicy Legal Group Hukuk Bürosunun hem uluslararası hukuk alanında hem de iş hukuku, ticaret hukuku, bilişim hukuku gibi alanlarda çalışmalar yürüttüğünü  aktardılar.

Konuşmada Şerafettin Bey kendisinin geçmişte Bilişim Hukuku alanında yaptığı çalışmalara değindi. Aslında Bilişim hukuku diye salt bir hukuk alanının olmadığını birçok hukuk dalının muhtevasında barındırdığı bir dal olduğundan bahsetti. Kendisi okul dönemindeki anılarından bahsetti. Her ne kadar kendisini ben örnek alınacak bir öğrenci tipi değilim diye mütevazı bir tavır takınsa da kendisinin bu hayat yolcuğu ve tecrübeleri öğrencilerimiz için önemli bir örnek teşkil eder cinstendi.

Ahmet Bey de TBMM'deki görevinden bizlere bahsetti. BBDK(Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) VE SPK(Sermaye Piyasası Kurulu) kurumlarının devlet alanında hukuk öğrencilerinin yönelebileceği güzel alanlar olduğundan bahsetti.

Konuşmanın sonunda kendilerine hediyeler takdim edildi ve fotoğraf çekinildi.