Anasayfa  |   İletişim  | AR - EN

FSMVÜ | Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları Başladı.
Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları Başladı.

Kimler Başvurabilir?

Üniversitemizde kısmi zamanlı öğrenci olarak çalıştırılacak öğrencilerde aranacak şartlar şunlardır.
• Tezsiz yüksek lisans öğrencisi ve özel öğrenci hariç olmak üzere, Üniversitemizin kayıtlı öğrencisi olmak.
• Disiplin cezası almamış olmak.
• Ölüm aylığı ve nafaka dışında, asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamak.
• Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak.
• Daha önce kısmi zamanlı öğrenci olarak çalışıp da sözleşmesi feshedilmemiş olmak.
• Lisans öğrencileri için 2 güz, 2 bahar olmak üzere 4 dönemden, önlisans ve lisansüstü öğrencileri için 1 güz ve 1 bahar olmak üzere 2 dönemden fazla kısmi zamanlı öğrenci olarak çalışmamış olmak.
• Hazırlık sınıfı veya  hazırlık okumaksızın 1.sınıf öğrencisi olmamak.

Başvuru Şekli ve Zamanı

Kısmi Zamanlı Öğrenci olarak çalışma talebinde bulunacak öğrenciler, 02 - 12 Ekim 2017  tarihleri arasında saat 17.00’ye kadar başvuru dilekçeleri ve yanda belirtilen evraklar ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Haliç Yerleşkesi ofisine başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Başvuruda İstenecek Belgeler

1-) Başvuru Formu ( Form için tıklayınız.)
2-) 1 Adet Fotoğraf
3-) Kimlik Fotokopisi