2014-2015 Uyum Günleri

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi 2014 – 2015 Eğitim – Öğretim Yılı başlangıç etkinlikleri kapsamında Küçük Çamlıca Yerleşkesi’nde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi işbirliği ile 23.09.2014 Salı günü Üniversitemize yeni başlayan Hazırlık Sınıfı öğrencilerimize yönelik Uyum Günleri programının ilki gerçekleştirildi. Yaklaşık 400 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirilen Uyum Günleri programımızda sırasıyla İngilizce Hazırlık Okulu Müdürü Osman SABUNCUOĞLU ve Rektörümüz Prof. Dr. Musa DUMAN’ın açılış konuşmalarının ardından Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet AVCI, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Kudret DOĞAN, Öğrenci İşleri Daire Başkan Vekili Emre BAYIR, Bilgi İşlem Daire Başkanı Mehmet KÖSEM, Kütüphane Dokümantasyon Birim Müdürü Lütfü KILINÇ, Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi Genel Koordinatörü Soner ÖRNEKOL ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Serhat HAZNEDAROĞLU öğrencilerimize Üniversite hayatları boyunca destek olacak birimler hakkında sunum gerçekleştirdi.Öğrencilerimizin eğitim süreleri boyunca; eğitim, sağlık, sosyal, kültür, öğrenci işleri, kütüphane, bilgi işlem ve kariyer çalışmaları kapsamında alacakları destekler konusunda bilgilendirilmelerinin ardından Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi işbirliği ile hazırlanan “FSMVÜ’de Yaşam Rehberi” öğrencilerimize dağıtıldı. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından Dijital Duyuru Ekranları ve Üniversitemiz ana sayfasında “FSMVÜ’de Yaşam Rehberi” öğrencilerimizin ve akademik – idari personelin hizmetine sunulmuştur.