16. Engelliler Şurasına Katıldık

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personellerimiz, Renkli yaşam Kulübü ile Medeniyet ve Düşünce kulübümüzün yönetim kurullu üyelerinin yer aldığı Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayındaki etkinlikler büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Renkli anlara sahne olan 16. Engelliler şurası etkinliklerine Diriliş Ertuğrul oyuncuları da katılarak anlamlı bir günde engelli vatandaşlarımızın yüzünü güldürdü.

Etkinliklerin akabinde üniversitemizi temsil eden kulüplerimiz Avrupa’nın en büyük Engelliler tesisinde gerçekleştirilen faaliyet ve kurslarla alakalı olarak bilgi aldı. Engelli vatandaşlarımıza hediyeler taktim eden öğrencilerimiz, çeşitli sosyal sorumluluk projelerinin gerçekleştirilmesi konusunda önerilerini yetkililere sundu.