Minyatür Kale Futbol Turnuvası

KATILIM ŞARTLARI VE TURNUVA KURALLARI

1. Minyatür Kale Futbol Turnuvasına Fatih Sultan Mehmet Vakıf üniversitesi öğrencileri ile idari ve akademik personel katılabilir. Üniversite dışından katılım kabul edilmeyecektir.
  2. Takımlar 4 asil 2 yedek 6 sporcudan oluşacaktır.
  3. Turnuvaya katılacak olan sporcular, turnuva süresince yalnızca 1 takım adına mücadele verecekler.
  4. Müsabakalar 10 dakikalık 2 devre şeklinde oynanır. Devre arası 3 dakikadır.
  5. Takımlar sınırsız oyuncu değişikliği hakkına sahiptirler, çıkan oyuncu tekrar oyuna girebilir.
  6. Müsabakalarda 3 korner 1 penaltı kuralı uygulanır.
  7. Penaltı atışları orta sahadan ve boş kaleye ayak içi vuruşla kullanılır.
  8. Serbest Atışlarda Baraj mesafesi 3 adımdır.
  9. Müsabaka esnasında Kırmızı kart gören oyuncu 2 dakika ceza alır.
  10. Hakem kararlarına itiraz edilmemesi,  rakip oyuncularla turnuva boyunca hiçbir surette tartışılmaması ve müsabaka boyunca sporcuların kurallar çerçevesinde hareket etmeleri gerekmektedir.
  11. Turnuva boyunca kuraldışı davranan, fiili eylemde bulunan sporcular Üniversitemizin resmi organizasyonlarına katılım sağlayamayacaklardır.

Müsabakalarda yukarıda yazılan kurallar dışında ve belirtilmeyen hususlar da karar verme  yetkisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na aittir.

Son Katılım ve Kura çekim Tarihi 15.10.2015 Saat 17:00 kadardır

Takım Katılım Formu için tıklayın