FSMVÜ | Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı

FSMVÜ | Kuraklık ve Su Yönetimi
Kuraklık ve Su Yönetimi

Küresel iklim değişikliğinin etkileri tüm dünyada artık daha fazla hissediliyor. Aşırı sıcaklar, yağışsız geçen günler ve bilinçsiz su tüketimi yaşamı tehdit ediyor. Türkiye’de de yağışsız geçen aylar ve özellikle son dönemlerde baraj doluluk oranlarındaki düşüş, kuraklık ve su yönetimi konusunu yeniden gündeme getirdi. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı da uzman isimlerin katılacağı bir panel ile konuyu ele alıyor.

İstanbul Medipol Üniversitesi öğretim üyesi ve Su Vakfı Başkanı Prof. Dr. Zekai Şen ile İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu’nun konuşmacı olduğu “Kuraklık ve Su Yönetimi” panelinde; kuraklık olgusu ve yaşama etkileri, kuraklık ve su yönetimi stratejileri, toplumun farkındalık düzeyi, önlemler değerlendirilecek.

Panel Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi YouTube kanalında izlenebilir.

#suyumuzasahipçıkalım etiketiyle FSMVÜ ve SKS sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları takip edebilir, konuyla ilgili düşüncelerinizi iletebilirsiniz.

FSMVÜ YouTube

Etkinlik Türü : Panel