Kampüsüm ve Ben Yarışması

Amaçı

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi öğrencilerinin kampüsleri üzerine tarihi bir araştırma yapmaları ve bu yapılarda eğitim almanın getirileri üzerine yazı kaleme almaları.

Hedefler:

1) Üniversitemizin tarihi kampüslerinin öneminin öğrencilerde anlaşılmasını sağlamak.

2) Öğrencilerin deneyimlerini yazıya dökmelerini teşvik etmek.

3) Proje sonucunda belirtilen kampüslerin yönetim tarafından uygun bulunan yerlerine tarihçe metni yerleştirilmesi.

4) Kulüp ve üniversite arasında proje bazlı iletişimi güçlendirmek

Jüri

1)  Zeynep Şerefoğlu Danış

2)  Nagehan Haliloğlu

3)  Mine Çilingiroğlu

Ödüller:

Birincilik ödülü: 1500 TL

İkincilik ödülü:1000 TL

Üçüncülük ödülü: 750 TL

*4. 5. 6. 7. ve 8. kişilere mansiyon ödülü (babil.com ' dan 150 TL lik kitap çeki verilecektir.)

Yarışma Şartnamesi için Tıklayın

Yarışmaya Son Başvuru Tarihi 30 Nisan 2016