Davâ-yı Hukuk Ödülleri ile Hukuk Dünyasının ''En''leri Ödüllendiriliyor

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi öğrencileri tarafından bu yıl ilki düzenlenen “Davâ-yı Hukuk Ödülleri” ile hukuk dünyasının en iyi isimleri ödüllendirilecek.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nin bu yıl ilkini düzenlediği “Davâ-yı Hukuk Ödülleri” töreni 30 Nisan 2019’da Haliç Yerleşkesi konferans salonunda gerçekleştirilecek.

Bu yıl birincisi gerçekleştirilecek törende, “Onur Ödülü”, “Yılın Fahri Hukukçusu”, “Yılın Hukuk Dünyasına Hizmet Ödülü”, “Ömür Boyu Hizmet Ödülü”, “Yılın En İyi Kadın Avukatı”, “Yılın En İyi Erkek Avukatı”, “Yılın En İyi Hukuk Akademisyeni”, “Yılın En İyi Hukuk Kulübü”, “Yılın En İyi Hukuk Projesi”, “Yılın En İyi Sosyal Medya Hukukçusu”, “Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi”, “Yılın En İyi Hukuk Yayınevi”, “Yılın En İyi Hukuk Dergisi”, “Yılın En İyi Hukuk Kitabı”, “Yılın En İyi Medyatik Hukukçusu”, “Yılın En Girişimci Genç Avukatı”, “Yılın En İyi Edebi Hukukçusu” dallarında ödül verilecek.

Etkinlik Türü : Diğer
Konum : Haliç Yerleşkesi Konferans Salonu