FSMVÜ | 4. Kariyer ve Kültür Sanat Günleri
4. Kariyer ve Kültür Sanat Günleri

Üniversitemiz tarafından düzenlenen ve bu yıl 4.'sünün gerçekleştirilecekği Kariyer ve Kültür Sanat Günleri başlıyor. Öğrencilerimizin mesleki anlamda gelişimlerine katkı sağlamak ve sektörü yakından tanımalarına destek olmak amacıyla düzenlenecek 4. Kariyer ve Kültür Sanat Günleri'nde sektör yetkilileriyle bir araya gelecek olan öğrencilerimiz kariyerlerini belirleme yolunda önemli katkılar elde edecek. İş ve staj fırsatlarıyla beraber Üniversitemiz kulüplerinin de stantlarda yer alacağı etkinlik, öğrencilerimizin kulüp faaliyetleri ve üyelik konusunda bilgi almalarına imkân sağlayacak. Güzel Sanatlar Fakültemiz desteğiyle etkinlik alanında ebru, çömlek, yazma baskı ve kaligrafi workshopları yanı sıra sürpriz hediyeler ve birbirinden eğlenceli alan aktiviteleri de yer alacak. Etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Etkinlik Türü : Kültürel
Yer : Haliç Yerleşkesi